icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Open Cloud Partner
Nieuws 20/09/2021

Wybe aan het roer van start-up Open Cloud Partner

Wybe Business Manager

Open Cloud Partner is het nieuwe IT-bedrijf onder de koepel van The Human Network. Aan het roer staat Business Manager Wybe van Wijngaarden.

“Mijn naam is Wybe en ik woon in Amsterdam met mijn vrouw en drie kinderen. Van kleins af aan ben ik fanatiek bezig met sporten. Nu ligt mijn focus vooral op de zwemsport. Mijn dochters zitten namelijk op wedstrijdzwemmen en ik geef trainingen. Daarnaast ben ik graag bezig met tuinieren.”

“Via Tim Bontje (red: Business Manager van QoppoConsult) ken ik The Human Network en het midlance-model. Onze paden zijn een aantal keer gekruist in het verleden. Zakelijk gezien zoeken we elkaar vaak op, we hebben de laatste jaren ook samengewerkt."

Toen Tim vertelde dat The Human Network op zoek was naar een nieuwe Business Manager voor XapConsult, werd ik enthousiast en ging ik in gesprek. We kwamen erachter dat het opzetten van een nieuwe BV een betere optie voor mij zou zijn. De laatste tijd werk ik veel in de open source, Linux. Een expertise die aanschuurt tegen andere BV’s en waar ik een netwerk in heb. Zo is Open Cloud Partner ontstaan.”

Ik wil met elkaar bouwen aan een bedrijf waar iedereen zich thuis voelt
Wybe / Business Manager Open Source Partner

“Ik heb al een aantal gesprekken lopen met sollicitanten, waarin we samen bekijken of zij bij Open Cloud Partner willen werken. Het midlance-model is een belangrijke USP. Het is perfect voor mensen die uit vaste dienst komen en willen verkennen of het ondernemen bij hen past. Wat ik mooi vind aan deze manier van werken is dat ik me volledig kan richten op het menselijke aspect. Samen met de hele organisatie zorgen we ervoor dat de experts tevreden zijn en kunnen doen wat ze het liefste doen: bezig zijn met hun vakgebied.”

“In de komende tijd hoop ik een team van enthousiaste, goed gecertificeerde en technisch sterke open source experts samen te stellen. Experts die naast het vakinhoudelijke het ook leuk vinden om samen met mij Open Cloud Partner te vormen. Door de jaren heen heb ik bij meerdere werknemers een hechte community gebouwd. Dit zou ik nu weer willen bereiken. Met elkaar bouwen aan een bedrijf waar iedereen zich thuis voelt.”

“Mijn eerste expert aannemen, daar kijk ik naar uit! De start van een nieuw avontuur. Ik voel me hier in ieder geval erg welkom en ondersteund. Het is een mooi begin van Open Cloud Partner.”

Ben jij een expert met expertise in Puppet, Linux, Ansible of een ander open source programma? En lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van Open Cloud Partner? Neem dan contact op met Wybe via wybe.van.wijngaarden@opencloudpartner.nl

open cloud
Wybe van Wijngaarden /
Business Manager

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!