icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Open Cloud Partner
Nieuws 11/01/2022

"De IT is een vak waar je na 50 jaar nog niet op uitgekeken bent"

Open Cloud Partner

Wij verwelkomen onze nieuwe collega: Osama Saleh. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?

Mijn naam is Osama en ik ben een IT consultant gespecialiseerd in Microsoft en met name VMware technologie. Tijdens mijn carrière heb ik veel geleerd over het verbeteren, optimaliseren en innoveren van complexe IT vraagstukken. Zo heb ik migraties uitgevoerd, nieuwe omgevingen van 0 af aan opgezet en het leukste: het implementeren van nieuwe technologie waar ik zelf onderzoek naar heb gedaan. Ik ben begonnen als beheerder en nu de laatste jaren aan de slag als engineer om uiteindelijk een Technisch Architect te worden.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?

Al van jongs af aan was ik met mijn vader, de computer specialist van de buurt. Wij gingen bij vrienden, familie en buurtgenoten langs om problemen te fixen op destijds nog Windows XP. Sindsdien wist ik wat ik wilde worden. Met de constante verandering in de IT wereld is dit een vak waar je na 50 jaar nog niet op uitgekeken bent.

Waarom heb je gekozen voor Open Cloud Partner?

Ik heb contact gehad met Wybe (waarmee ik samen heb gewerkt bij Anylinq) en na het verhaal te hebben gehoord over The Human Network a.k.a. het Midlance systeem, wist ik meteen dat het iets voor mij was.

Vertel iets verrassends over jezelf?

Sinds corona heb ik mij verdiept in een nieuwe hobby die ik vanuit huis kan doen, schaken! Niet veel mensen weten dit van mij, maar ik ben erg gecharmeerd van en vind het jammer dat ik het niet eerder kende.

Waar kijk je het meeste naar uit?

Lapland in de winter bezoeken! Ik ben nu ruim twee jaar getrouwd en we zouden nog naar Lapland gaan. In deze periode willen we liever niet vertrekken, maar zodra het weer kan, ben ik een paar weken niet bereikbaar!

Overzicht nieuws

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze specialisten? Neem contact op!