icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Open Cloud Partner

Maak kennis met Open Cloud Partner

Test keyvisual

Open Cloud Partner is een kennishuis op het gebied van Open Source, Containerisatie, Automation, Cloud en DevOps. Onze consultants ondersteunen op het gebied van het ontwerpen, implementeren en beheren van high-end IT Enterprise infrastructuren. Met name op het gebied van Open Source en hybride cloud omgevingen zijn wij zeer ervaren. Daarnaast is zijn wij constant bezig met het verder optimaliseren van de IT omgeving, denk hier bijvoorbeeld aan Automation en container technologie.

Steeds meer IT-infrastructuren worden hybride, dus naast diepgaande on-premise kennis hebben onze consultants ook veel kennis en ervaring op het gebied van het implementeren en beheren van hybride datacenters in combinatie met Azure dan wel AWS.

open cloud
Wybe van Wijngaarden /
Business Manager

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!